Wild workshop in de kookstudio van een villa

Bij deze Wild workshop is inbegrepen:

 • Demonstratie geven door chefs, hoe een ree wordt ontleed. 
 • Gerechten bereiden met de onderdelen van de ree

Prijs: € 57,50 p.p exclusief dranken bij een minimale deelname van 8 personen.

De wild workshop wordt gegeven tussen oktober en januari.  

De prijs van deze wild workshop is geldig tot en met 31 januari 2020 met uitzondering van de feestdagen. 

Bereid heerlijke ree gerechten tijdens de wild workshop

Altijd al benieuwd hoe u een ree dient te bereiden, dat leert u tijdens de wild workshop. Bekijk tijdens de demonstratie gegeven door chefs hoe een ree wordt ontleed. Waarna er met de onderdelen van de ree verschillende gerechten worden gekookt.   

 

Kookworkshop

Treed in de voetsporen van een echte chef tijdens de workshop. U krijgt de recepten en ingrediënten aangereikt en gaat vervolgens zelf aan de slag. U zult moeten proeven, tellen, rekenen, inschatten, voelen en ruiken. U zal worden beoordeeld door de rest van het team. In de buurt is altijd een chef aanwezig waar u raad aan kunt vragen. 

Om een optimale kookbeleving te kunnen creëren wordt er een minimum van 8 tot een maximum van 16 personen gehanteerd. Een 3-gangenmenu wordt gekookt bij een groep van 8 tot 12 personen. Wanneer de groep bestaat uit 13 tot 16 personen bereidt u een 4-gangenmenu. De BBQ workshop duurt 3,5 uur waarvan u 1,5 tot 2 uur aan het barbecuen bent. De BBQ workshop kunt u iedere dag op elk gewenst tijdstip tussen 12.00 en 20.00 uur (aanvangstijden) reserveren.

Gerechten en dranken

Tijdens de wild workshop worden onderstaande gerechten bereid:

 • Ree lende
  Dungesneden gepocheerd kwartelei/ Beurre noisette / Bloemkool blad / Krokante kappertjes
 • Reeschouder
  Als rollade met in de oven geroosterde bloemkool
 • Reebout
  Met gepofte rode kool
 • Reerug
  Op het karkas gebraden reezadel/ ree jus met kruidnagel

Dranken

Bij de prijs van € 57,50 zijn de dranken niet inbegrepen. De dranken kunnen gefactureerd worden op basis van nacalculatie of afgekocht worden. Wanneer u kiest voor afkoop dranken dan kunt u dranken nuttigen van Hollands assortiment. Onder Hollands assortiment vallen de dranken: bier, wijn en frisdrank en koffie of thee na het diner. De kosten van afkoop dranken tijdens workshop en diner zijn € 27,50 p.p (exclusief een eventuele naborrel).