Image Alt

Weekendje Weg

Prettig weekendje weg

Zin om een weekendje erop uit te zijn en een andere omgeving te ontdekken? De Graafschap is een schitterende en diverse omgeving waar genoeg te beleven valt. In de Graafschap kunt u heerlijk wandelen of fietsen, maar ook ontspannen of culinair genieten. Benieuwd naar de Graafschap? Plan een weekendje weg en ontdek al het moois van de Graafschap.

Tips om te overnachten?

Stoer mannenweekend met paintball en bierproeverij: beleef met een groep vrienden een geweldig mannenweekend in Lochem. De competitie kunt u met elkaar aangaan tijdens het paintballen. Op de 2e avond geniet u in restaurant Le Défi van 4-gangenmenu. Een gezellige dag kan worden afgesloten met een bierproeverij met hartige hapjes. Na een gezellige avond te hebben beleefd, kunt u heerlijk uitrusten in een sfeervolle boetiek kamer.

Fietsen door de Achterhoek: de Achterhoek kunt u in 2 dagen op de fiets ontdekken. Op de fiets kunt u aan de hand van de fietsroute een mooie tocht maken door de Achterhoek en onderweg genieten van de schitterende natuur. Tijdens de fietstocht kunt u genieten van een lunchpakket. Na heerlijk gefietst te hebben kunt u genieten van een 3-gangen menu. In een comfortabele kamer kunt u na een sportieve dag heerlijk uitrusten.

Weekend wandelen in Gelderland: in één van de parels van de Achterhoek, Montferland, kunt u heerlijk wandelen door de schitterende natuur. Wanneer u geen idee heeft welke route u wilt bewandelen, dan kunt u een route uitstippelen door de wandelkaart van het Bergherbos. Uitrusten na een actieve dag kan in een sfeervolle kamer waarbij u fraai uitzicht heeft op de Montferlandse natuur.

Leuke weekendjes weg