Image Alt

Vergaderen

Vergaderen in een prachtige omgeving

Zit u regelmatig in vergaderingen? Of bent u op zoek naar een geschikte locatie?
In de Graafschap kunt u op meerdere locaties vergaderen en mogelijk kunt u na de vergadering de prachtige omgeving van de Graafschap ontdekken.

Vergaderlocaties in de Graafschap

4 uur landelijk vergaderen op een verbouwde boerderij: wilt u vergaderen in een prachtige omgeving met een heerlijk uitzicht. In de Havezathe kunt u met 2 tot 50 personen komen vergaderen in een van de drie vergaderzalen. Uitwijken kunt u naar buiten waarbij een prachtig wijds uitzicht over de Montferlandse bossen en landerijen.

8 uur vergaderen in een rijksmonument: vergader met uw team in 1531 stammende locatie in de historische stad ‘s-Heerenberg. U vergadert samen met uw team in middeleeuwse sferen. In het rijksmonument kunt u met een groep van 5 tot 24 personen vergaderen. Tijdens het vergaderen kunt u onbeperkt koffie/thee/water drinken in de vergaderzaal. Het vergaderen kunt u combineren met het maken van een stadswandeling, bezoek aan kasteel Huis Bergh en het Stadsmuseum.

12 uur stijlvol vergaderen in Gelderland: in de villa kunnen zowel kleine als grote meetings plaatsvinden in een unieke ambiance. De vergaderruimtes zijn voorzien van comfortabel en eigentijds meubilair, audiovisuele apparatuur, gratis Wifi en onbeperkt gebruik van de espressobar. Geeft u een bijeenkomst tot 100 personen, dat kan in de stijlvolle grote zaal. De grote zaal is opsplitsbaar in meerdere kleine ruimtes en beschikt over moderne apparatuur, een royale Belgische bar en een eigen terras.

Monumentaal vergaderen in Gelderland: de locatie zal u op een inspirerende wijze voorzien van meer energie en bijdragen aan een perfecte vergader-of trainingsdag. In het monumentale pand zijn de vergaderzalen voorzien van hedendaagse gemakken. Tijdens het vergaderen kunt u onbeperkt koffie en thee nuttigen in de plenaire vergaderzaal en genieten van een veelzijdige business lunch in het restaurant. In het monumentale pand overnacht u in een sfeervolle hotelkamer en geniet u de volgende morgen van ontbijt.

Vergaderen en overnachten in een Havezathe: kom meerdaags vergaderen (32 uur) op een prachtige verbouwde boerderij. De Havezathe heeft 3 vergaderzalen die zijn uitgerust met beamer, scherm, flip-over en draadloos internet.

Tijdens het meerdaags vergaderen overnacht u in een comfortabele hotelkamer. Tijdens de vergaderingen kunt u genieten van uitgebreide lunches, onbeperkt koffie/thee/water, Achterhoekse lekkernij en 3-gangenmenu van de chef in het restaurant.

De beste vergaderlocaties