Image Alt

Vakantie

Vakantie genieten

Heeft u plannen om binnenkort op vakantie te gaan, maar nog geen idee waar naar toe. Beleef een vakantie in eigen land. De Graafschap biedt voldoende mogelijkheden om een aangename vakantie te beleven. Om u een idee te geven van het aanbod, benoemen wij een aantal mogelijkheden.

.

Geniet van een vakantie in de Graafschap

Ontdek de 4 kleinste stadjes van de Achterhoek: in Achterhoek ligt de regio Montferland. Montferland heeft een veelzijdige omgeving die vertier biedt voor jong en oud. Montferland is een schitterend gebied om te voet of per fiets te ontdekken. U kunt tijdens het maken van een wandel-of fietstocht een bezoek brengen aan Kasteel Huis Bergh en de hanzesteden Zutphen en Doesburg. In Montferland overnacht u in een gemoderniseerde en verbouwde boerderij en geniet u in het prachtig verbouwde deel van verrassende diners.

Midweek golfen in de Achterhoek: te midden van de bossen ligt het landgoed. U kunt zowel op het landgoed als in de nabije omgeving een balletje slaan op maar liefst 2 golfbanen. Kom na een sportieve dag tot rust in een sfeervolle Finse bungalow.

Grensoverschrijdend groepsarrangement in ‘s-Heerenberg: wist u dat ‘s-Heerenberg ook wel Kasteelstad wordt genoemd? Wanneer u ‘s-Heerenberg komt binnenrijden, ontvouwt zich opeens het uitzicht op het middeleeuwse kasteel. Tijdens uw bezoek aan de Achterhoek maakt u een grensoverschrijdende bustocht met als eindbestemming de Eltenberg.

Mooie vakanties