Image Alt

Spelprogramma

Competitie voelen tijdens een spelprogramma

Wilt u altijd al weten hoe het is om de competitie aan te gaan tegen familie, vrienden of collega’s? Toon aan uw familie, vrienden of collega’s dat u de beste bent tijdens het spel. Let op want uw familie, vrienden of collega’s zullen u er niet 123 van door laten gaan met de winst.

Ga de strijd aan met een spelprogramma

Avondje uit met vrienden of familie incl. pubquiz en buffetin Didam kunt een gezellige avond beleven met uw vrienden of familie. Uw kennis en dat van uw familie wordt op de proef gesteld tijdens de spannende pubquiz. Weet uw team de meeste vragen goed te beantwoorden? Onder het genot van een heerlijk koud & warm buffet kan gezellig worden bijgekletst.

Historische stadsquiz: met moderne middelen, zoals: mobiele telefoon en internet, gaat u terug naar het roemrijke verleden van ‘s-Heerenberg. Nadat de quizmaster is gekozen, maakt de quizmaster teams en deelt de instructies met bijbehorende vragen uit aan de teamcaptains. Al wandelend door de stad komt u op interessante plekken en monumentale gebouwen waar u met behulp van de mobiele telefoon antwoorden op de vragen kunt opzoeken. Als groep gaat u na het maken van de stadswandeling genieten van een 3-gangendiner.

Groepsuitje in Doetinchem: wilt u een geslaagd evenement beleven? Kom dan naar Doetinchem. Terwijl de tijd tikt, dient u uit de Escape Room te ontsnappen. Na deze inspanning is het tijd om te relaxen met een potje bowlen. Sluit deze dag af met steengrillen.

Leuke spelprogramma's