Image Alt

Midweek

Geniet van een midweek

Wilt u samen met uw familie een midweek weg om van elkaar te genieten, tot rust te komen of om een nieuwe omgeving te ontdekken? De Graafschap is de ideale locatie waar deze elementen kunnen samenkomen.

De Graafschap de ideale locatie voor een familiemidweek

Wandelen in het schitterende Montferland: wilt u een midweek weg in een prachtige omgeving? Kom dan naar Montferland. In Montferland kunt u heerlijk wandelen door het Bergherbos, maar u kunt ook uw eigen wandeling bepalen. Naast wandelen is het een adembenemend gebied om te ontdekken op de fiets.

Fietsen in de Achterhoek: in de Achterhoek kunt u samen met uw partner, vrienden of familie een midweek of lang weekend genieten. Te midden van de veelzijdige bossen overnacht u in een Finse bungalow. Stap op de elektrische fiets en ontdek de Achterhoek

4 dagen ontspannen in pittoresk Lochem: wist u dat Lochem een hanzestad is? Lochem vormt een bijzondere omgeving met zijn landgoederen, kastelen en eeuwen oude natuur. U kunt te voet of per fiets de omgeving ontdekken. In het hotel kunt u heerlijk relaxen in de sauna, zwembad en solarium. In Lochem overnacht u in een luxe comfortkamer en geniet u de volgende morgen van een uitgebreid ontbijt.

Leuke midweek arrangementen