Image Alt

Kerst

Onvergetelijke Kerst

Voor u weet breken de kerstdagen weer aan. De kerstperiode is een periode waarin u graag wil samenzijn met uw geliefden en familie en optimaal wil genieten. U kunt met de kerstdagen heerlijk buiten de deur genieten van een brunch of diner. Uiteraard kunt u de kerst ergens anders doorbrengen dan thuis.

Kerst vieren

Sfeervol en ongedwongen kerst vieren in Doetinchem: in het restaurant gelegen in het hartje van Doetinchem kunt u op 25 of 26 december 2019 genieten van een 4-gangen keuzemenu. Voorafgaand aan het 4-gangen keuzemenu ontvangt u een feestelijk aperitief.

Kerst in Zutphen – 2 dagen genieten in de Gelderse hanzestad: Zutphen is tijdens de kerst opgelicht met duizenden lampjes. In het 4-sterrenhotel kunt u gebruik maken van de sauna, zwembad en fitness. Bij het hotel kunt u kiezen om op kerstavond te genieten van een 3-gangen kerstdiner of op 2e kerstdag van een 4-gangen kerstdiner. Wanneer u het hotel verlaat, ontvangt u een speciaal geselecteerde fles bubbels.

Vier de kerst 3 dagen in de Achterhoek: tijdens de kerstdagen kunt u in het 4-sterren hotel ontspannen en op 1e kerstdag genieten van een 5-gangen kerstdiner met live muziek. Op 1e kerstdag kunt u een kerstwandeling maken met een gids. Bij vertrek ontvangt een fles speciaal geselecteerde bubbels.

4 Dagen kerst vieren in Winterswijk: geniet met de kerstdagen op een unieke locatie in Winterswijk. Op kerstavond kunt u genieten van een heerlijk 4-gangen kerstdiner. Op 1e kerstdag onder het genot van live-muziek smullen van een 5-gangen kerstdiner. Tijdens uw verblijf kunt een kerstwandeling maken met gids. Bij vertrek ontvangt een fles speciaal geselecteerde bubbels.

Kerst vieren in de Achterhoek: de kerstdagen wordt ingeluid met een hartelijk ontvangst met feestelijke kerstbubbels. Tijdens de kerst kunt u zich compleet laten verwennen in de sfeervolle villa. U geniet op de dag van aankomst van een 6-gangen kerstdiner. U overnacht in de monumentale gebouw in een lifestyle kamer, de kamer heeft een eigen stijl en inrichting. De volgende ochtend kunt u genieten van een Live Cooking kerstontbijt in de kookstudio.

Leuke kerstarrangementen