Image Alt

Feest Organiseren

Organiseer een feest om nooit te vergeten

Bent u binnenkort jarig of verantwoordelijk voor het organiseren van een feest? De Graafschap is de geschikte omgeving om er een spetterend feest van te maken en het dak eraf te laten gaan. In de Graafschap deinzen zij ook niet terug voor volume. Vier het feest of geef uw feest van elk volume in een van de leukste regio’s van Gelderland.

Suggesties voor een feest

Feest vieren in de historische kasteelstad: een feest kan worden gegeven in de verschillende zalen. Het feest zal compleet worden verzorgd met binnenlandse en buitenlandse gedistilleerde dranken en heerlijke hapjes. De zalen zijn uiteraard geschikt om een dansje te wagen of te genieten van de muziek die wordt verzorgd door een DJ of band.

Uw verjaardag of jubileum extra bijzonder vieren: op een prachtige locatie aan het water kunt u een spetterend feest geven. Het terras wordt omgetoverd tot uw ideale feestlocatie. Het feest kan naar wens worden uitgebreid met muziek, lekkere cocktails of diner. Tijdens het feest kunt u 4,5 uur onbeperkt binnenlands en buitenlands gedistilleerde dranken drinken en genieten van diverse hapjes.

De leukste feesten