Image Alt

Dagje uit

Dagje uit in de Graafschap

Heeft u binnenkort een dagje de Graafschap op de planning staan? In de Graafschap kunt u een heerlijke dag doorbrengen met uw familie of vrienden. De Graafschap biedt voor zowel jong als oud voldoende mogelijkheden. Hieronder delen wij een aantal tips om een  heerlijke dag te beleven.

.

Tips voor een dagje uit in de Graafschap

Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem: geniet samen met uw vriendinnen in het centrum van Doetinchem van een heerlijke high-tea. Tijdens de high tea smult u van een perfecte mix van hartig en zoet met heerlijke verse thee. Voorafgaand aan de high tea of na genoten te hebben van de high tea kunt u shoppen in het sfeervolle centrum.

Ondek de hanzestad Zutphen: in de hanzestad Zutphen kunt u met familie of vriendinnen een leuke dag uit beleven. Zutphen is een hanzestad met een rijke historie die u tijdens een stadswandeling kunt ontdekken. Voorafgaand aan de stadswandeling wordt u hartelijk ontvangen met koffie/thee en huisgemaakt appelgebak in de brasserie. Tijdens het maken van de stadswandeling kunt u een bezoek brengen aan de musea. Geniet na het maken van de stadswandeling van een eigen gekozen broodje en glas verse jus d’orange.

Dagje scooter rijden met vriendinnen: maak de scooter een leuke ronde over de Posbank op de Veluwe. Tijdens de route van 42 kilometer ziet u de mooie natuur van Gelderland. Tevens brengt de route u naar het pontje voor een leuke overtocht. Voorafgaand aan het scooteren ontvangt u een korte uitleg.

Ontdek de historische kasteelstad te voet: in Montferland ligt de historische stad s-Heerenberg. s-Heerenberg wordt ook wel de kasteelstad genoemd. In de kasteelstad wordt u hartelijk ontvangen met kopje koffie of thee en kasteelgebak. Na het hartelijke ontvangst brengt u een bezoek aan het Stadsmuseum en het Raethuys. Wanneer u een bezoek heeft gebracht, geniet u in een van de horecagelegenheden van een lunchbuffet. Na van de lunch te hebben genoten maakt u een wandeling en krijgt u een rondleiding door Kasteel Huis Bergh. De dag wordt afgesloten met een koud/warm buffet.

De leukste dagjes uit