Image Alt

Bedrijfsevents

Geslaagd bedrijfsevent

Heeft u binnenkort als bedrijf zijnde binnenkort iets te vieren? In de Graafschap kunt een bedrijfsevent geven naar eigen voorkeur. Samen met uw collega’s kunt u een kookworkshop volgen, sportief uitleven op het water of tegen elkaar opnemen tijdens de Funny Games.

Suggesties

Funny Games in Doetinchem: in teams gaat u de strijd aan met uw collega’s. Bij de spellen gaat het om tijd of om punten. De spellen die worden gespeeld zijn ludiek, grappig en vragen om een goede onderlinge samenwerking. Tussen de speelrondes door worden er korte pauzes gehouden waarbij gelegenheid is om een drankje te drinken in restaurant Woodies. Het team dat aan het eind de meeste wedstrijdpunten heeft gehaald is winnaar en zal bij de afsluiting de bokaal ontvangen.

Kookworkshop in de Achterhoek: onder begeleiding van één van de koks bereidt u in een villa een lunch of diner. Het gezelschap wordt in 3 groepen verdeeld, die ieder een gang bereiden. Tijdens het bereiden van de gang mag u uw fantasie de vrije loop laten. Aan het diner kan een gewenst drankenarrangement, wijnarrangement of wijnproeverij worden toegevoegd.

Teambuilding in Stroombroek met sportief programma: met uw collega’s kunt u zich sportief uitleven op het water. Bind een wakeboard onder de voeten en laat uw skills en tricks zien op het water. Voordeel is dat u met meerdere tegelijkertijd het water op kunt. Na u sportief uitgeleefd te hebben op het water gaat u genieten van een welverdiende barbecue.

De beste bedrijfsevenementen